Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını gördüyseniz:

  • Gereksiz veya evinizle ilgili lüks sayılabilecek harcamaları kısmanız durumunda finansal açıdan istikrar sağlamak daha kolay olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi yakın arkadaşıyla görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin en yakın arkadaşını görmek üzüntülerin sona ereceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yakın olmak kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yakınlaşmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada eski yakın arkadaşı görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada eski yakın arkadaşını görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşla sevgili olmak kudretinin yerine geleceğine, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments