Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek

Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski arkadaşın aradığını gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız maddi konularda daha gerçekçi olmalı veya gerçekçi planlar yapmalısınız.

Rüyada eski erkek arkadaşının aradığını görmek çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski arkadaşın aradığını görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin aradığını görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgili aramak sevdiği insanların olacağına, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin telefonla aradığını görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi aramak maneviyata yöneleceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada eski iki sevgiliyi bir arada görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisinin aradığını görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments