Rüyada annesinin boğazını kesmek

Rüyada annesinin boğazını kesmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, karın artacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, iyiliğe kavuşacağına, kasasının daha çok para dolacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işarettir.

Rüyada annesinin boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Rüyada annesinin boğazını kesmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, mutluluk ve başarı getireceğine tabir olunur.

Rüyada annenin boğazını kesmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada birini boğazını kesmek helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada adamın boğazını kesmek yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına inanılır.

Rüyada başkasının boğazını kesmek hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine inanılır.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, korkularının yok olacağına tabir olunur.

Rüyada kızın boğazını kesmek yaşama isteğinin artacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments