Rüyada başkasının boğazını kesmek

Rüyada başkasının boğazını kesmek sıkıntı yaratan ve zor durumlara düşmeye sebep olan insanların uzaklaştırılacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, gözlerinin mutluluktan parlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Rüyada arkadaşının boğazını kesmek tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayvanın boğazını kesmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada birini boğazından kesmek daha fazla gelire kavuşacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada karısının boğazını kesmek emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada annenin boğazını kesmek yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kızın boğazını kesmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine delalettir.

Rüyada kadının boğazını kesmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments