Rüyada düşmanının boğazını kesmek

Rüyada düşmanının boğazını kesmek büyük tartışmalar yaşayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek gördüyseniz:

  • İlişkileri daha rahat yönetmenizi sağlayabilecek ipuçları yakalayabilirsiniz.

Rüyada düşmanın boğazını kesmek kendisi için isabetli adımlar atacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada düşmanının boğazını kesmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada düşmanının boğazını sıkmak sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin boğazını kesmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını bıçakla kesmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bıçakla boğazını kesmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu boğazını kesmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments