Rüyada misafirle tartışmak

Rüyada misafirle tartışmak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, paslı bir çiviye basabileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada misafirle tartışmak gördüyseniz:

  • Riskli görünen yeni fikirlerin olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada misafirle tartışmak iyi geçiminin biteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine işaret eder.

Rüyada bir kızla tartışmak toplum içindeki değerinin artacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet eder.

Rüyada eltisiyle tartışmak zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bir bayanla tartışmak en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle tartışmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine yorulur.

Rüyada anneyle tartışmak çok büyük ses getireceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada akrabalarla tartışmak kişinin tüm hayatının değişeceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına inanılır.

Rüyada babasıyla tartışmak eline geçen malları tutamayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments