Rüyada eşiyle kavga yapmak

Rüyada eşiyle kavga yapmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, iyi geçiminin biteceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, kendisini ailesine vereceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle kavga yapmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk da söz konusu olabilir.

Rüyada eşiyle kavga yapmak mal ve rızkın çoğalmasına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına yorulur.

Rüyada ölmüş eşiyle kavga etmek tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinizle kavga etmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada eski eşle kavga etmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, bol nimete kavuşulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş eşle kavga etmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments