Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Rüyada eşinizin sizi terk ettiğini görmek durgun giden işlerin açılacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret eder.

Rüyada eşini terk ettiğini görmek ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin terk ettiğini görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada eş tarafından terk edilmek sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin evi terk ettiğini görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada eşi tarafından terk edilmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını öğrenmek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin sizi aldattığını görmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments