Rüyada eşi tarafından terk edilmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, rızkında ve malından olacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine rivayet eder.
Rüyada eş tarafından terk edilmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına alamet eder.
Rüyada eşi tarafından terk edilmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına alamet eder.
Rüyada ailesi tarafından terk edilmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine yorulur.
Rüyada sevdiği tarafından terk edilmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine delalet etmektedir.
Rüyada sevgilisi tarafından terk edilmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulur.
Rüyada anne tarafından terk edilmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine delalet etmektedir.
Rüyada sevgilin tarafından terk edilmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.
Rüyada eski sevgili tarafından terk edilmek elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine yorulmaktadır.
Peki aynı rüyada başka ne vardı?
Bir olay, bir nesne, bir yer, bir kişi... hepsinin ayrı tabiri var. Simgeleri tek tek oku ama her birinin sende bıraktığı hissi aklında tut. Sonunda içinde kalan o tek his, rüyanın gerçek tabiridir.
Hâlâ İçine Sinmediyse
Simgeleri okudun, içinde bir his kaldı. O his iyiye mi işaret kötüye mi, ayırt edebiliyorsan rüyanı zaten kendin tabir etmişsin demektir.
Ama karışık geldiyse, parçalar bir araya gelmiyorsa, ya da içine bir kuşku düştüyse, rüyanı olduğu gibi aşağıya yaz. Muabbir (Pîr) senin için yorumlar; nasibi de hayır duandır.
Muabbir (Pîr) Rüyalarınızı Bekliyor
Son günlerde yeni rüya gelmedi. Yeni rüyalar geldikçe burada görünür.
Bu sitede niyetle paylaşılan rüyaların te’vil süreci ve neticesi, Muabbir tarafından hem bu sayfada hem de muabbir.net sitesinde açıklanır.
Te’vil Sürecini Takip EtRüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.
Rüya yorumunuza daha sonra ulaşmak için bu sayfanın adresini kaydedin.