Rüyada mezar taşının oynadığını görmek

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, yönetici makamına geleceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar taşının oynadığını gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız.

Rüyada mezar taşının oynadığını görmek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın oynadığını görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının mezar taşını görmek şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada renkli mezar taşı görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birinin mezar taşını görmek giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına inanılır.

Rüyada mezar taşı satın almak ayıplanacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar taşına basmak hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Rüyada mezar taşı taşımak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments