Rüyada eşinin eski eşini görmek

Rüyada eşinin eski eşini görmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet eder.

Rüyada eşinin eski eşini gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Rüyada eski eşinin hamile olduğunu görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine inanılır.

Rüyada eski eşi ağlarken görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski eşe para vermek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına inanılır.

Rüyada eski eşten hediye almak sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, hayırlı haberler getireceğine işarettir.

Rüyada eski eşinin evini görmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına delalettir.

Rüyada eski eşini görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, iş hayatında günah işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşle nikahlanmak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine işarettir.

Rüyada eski eşin hasta olduğunu görmek büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, adım atarken çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments