Rüyada eski eşinin evini görmek

Rüyada eski eşinin evini görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kişinin iyi hale geleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, işlerini toparlayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin evini gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Rüyada eski eşin evine gitmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine delalettir.

Rüyada eski eşinin evini görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, dünyasının iyileşmesine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşin evine girmek işlerin kara geçeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşiyle barıştığını görmek elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada eski eşinin öldüğünü görmek çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına delalet eder.

Rüyada eski eşin döndüğünü görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada eski eşle konuşmak kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına alamet eder.

Rüyada eski eşle yemek yemek eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments