Rüyada eski eşini görmek

Rüyada eski eşini görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada eski eşini gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla tartışmaktan kaçının.

Rüyada eşin eski sevgilisini görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşe bağırmak hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada eski eşinin nişanlandığını görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada eski eşinin annesini görmek kazancın sürekli artacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına yorulur.

Rüyada eski eşle nikahlanmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine yorulur.

Rüyada eski eşi ölmüş görmek yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada eski eşi sevgilisiyle görmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, eline haram para geçeceğine rivayet eder.

Rüyada eski eşe para vermek maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments