Rüyada eski eşten hediye almak

Rüyada eski eşten hediye almak musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, iyi ruh halinin bozulacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, helal kazanç elde edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, yoksulluğa delalet eder.

Rüyada eski eşten hediye almak gördüyseniz:

  • Hisleriniz mantığınızdan daha güçlüdür.

Rüyada eski eşten hediye almak haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşinin hediye aldığını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, kısmetlerinin de kapanacağına rivayet eder.

Rüyada eşten hediye almak dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına inanılır.

Rüyada eşine hediye vermek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada eşine hediye almak borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliden hediye aldığını görmek borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilisinden hediye almak stresini atacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski eşinden hediye almak üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments