Rüyada eşinin elini tutmak

Rüyada eşinin elini tutmak malın ve paranın da arttıkça artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Şimdilik biraz yavaşlamanızda veya sinirlerinize hakim olmanızda fayda var.

Rüyada ölen eşinin elini tutmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş eşin elini tutmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş eşinin elini tutmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski eşinin elini tutmak heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kime danışacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada eski eşin elini tutmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına delalettir.

Rüyada eşinin elini tutmak bir birlikteliğin sona ereceğine, işsizseniz işe gireceğinize delalettir.

Rüyada eşinin elinden tutmak hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sanatçının elini tutmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments