Rüyada eşinin düğününü görmek

Rüyada eşinin düğününü görmek mutsuz ve hasta olacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, huzur ve saadet bulacağına, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada eşinin düğününü gördüyseniz:

  • Romantik saatler geçirme fırsatını kaçırmanıza neden olabilecek şeyler yaşamamak için kontrolü elinizde tutmalısınız.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek bazı sıkıntılara düşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine delalettir.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına inanılır.

Rüyada eşinin düğününü görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına delalettir.

Rüyada eşiyle düğününü görmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşiyle düğün yapmak belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğününde siyah elbise giymek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada düğünde kavga görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, yetki ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments