Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak sıkıntıların büyüyeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, aralarındaki problemlerin çözüleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada gelinlik giyip düğün yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek düğün yapmak hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine işaret eder.

Rüyada başkasının düğününde gelinlik giymek borçların biteceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına yorulur.

Rüyada düğünde gelinlik görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada düğünde gelinlik giyememek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına delalet eder.

Rüyada düğün ve gelinlik görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına rivayet eder.

Rüyada gelinlik giyip başkasının düğününe gitmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün gelinlik görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments