Rüyada eşiyle düğününü görmek

Rüyada eşiyle düğününü görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rızıksız kalacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada eşiyle düğününü gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Rüyada eski eşinin düğününü görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin düğününü görmek çirkin iftiralara uğrayacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle düğün yapmak yepyeni biri haline geleceğine, patron koltuğuna yükseleceğine yorulur.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşiyle düğününü görmek çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine işaret eder.

Rüyada düğün konvoyuna katılmak illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, daima afiyette olacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğün ve cenaze aynı anda görmek yeni maddi kapıların size açılacağın, umutlarının bitmesine sebep olacağına delalettir.

Rüyada düğün ve ölüm görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments