Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, karşılığını bulacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, yönlendireceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, sorunların ve sıkıntıların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Rüyada eşinin beyaz gömlek giydiğini görmek belli bir kazanç elde edileceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına işarettir.

Rüyada eşinin gömleğini giymek bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni beyaz gömlek giymek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz gömlek giydiğini görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada birinin beyaz gömlek giydiğini görmek sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, büyük sorunların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz gömlek giymek zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine delalettir.

Rüyada kocasının beyaz gömlek giydiğini görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renk gömlek giymek yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments