Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, yeni yatırımlar yapacağına tabir olunur.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta gördüyseniz:

  • İsteklerini dinleyin ona, tabiri caizse, ona nefes aldırın.

Rüyada eşini başka bir kadınla yatakta görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, bir sebeple atılan adımlar konusunda ve verilen sözler konusunda çok dikkat edilmesi gerektiğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşini yatakta başka kadınla görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine yorulur.

Rüyada eşini başka biriyle yatakta görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına yorulur.

Rüyada yatakta başka birini görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına delalet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla yatakta görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yatakta başka kadın görmek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocanı başka kadınla yatakta görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine işarettir.

Rüyada başka birinin yatak odasını görmek rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments