Rüyada eşini vurulmuş görmek

Rüyada eşini vurulmuş görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini vurulmuş gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Rüyada eşini vurulmuş görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi vurulmuş görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurulan adam görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine yorulur.

Rüyada vurulup ölmediğini görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine inanılır.

Rüyada vurulup ölmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının vurularak öldüğünü görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmaya çalışmak kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine rivayet eder.

Rüyada vurulmuş tavşan görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments