Rüyada vurulup ölmediğini görmek

Rüyada vurulup ölmediğini görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada vurulup ölmediğini gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada adam vurulmasını görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına yorulur.

Rüyada vurulup ölmediğini görmek rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Rüyada babayı vurulmuş görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada kurşunla vurulan birini görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurularak öldüğünü görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada vurulmuş asker görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, anne babayla ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vurulmuş insan görmek emrinde insan çalıştıracağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments