Rüyada mezara bişey gömmek

Rüyada mezara bişey gömmek yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, maddi kriz yaşanacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada mezara bişey gömmek gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada canlı insanı mezara gömmek sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada canlı canlı mezara gömmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada mezara birini gömmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini mezara gömmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine delalet eder.

Rüyada diriyi mezara gömmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara adam gömmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezara ekmek gömmek ölümcül hastalıklara işaret, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Rüyada mezara gömmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments