Rüyada kefen hazırlamak

Rüyada kefen hazırlamak borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet eder.

Rüyada kefen hazırlamak gördüyseniz:

  • Beklediğiniz para varsa ya alamayacak vaya beklediğinizden daha az alacaksınız.İleriye yönelik planlarınızda aksamalar olabilir.

Rüyada kefenini hazırlamak karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, mal kaybına uğrayacağına işaret eder.

Rüyada kefen hazırlamak işlerin de hafifleyeceğine, iyi habere delalet etmektedir.

Rüyada mezar hazırlamak yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına delalettir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Rüyada tatlı hazırlamak daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada börek hazırlamak iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yemekler hazırlamak kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde yemek hazırlamak çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments