Rüyada annesini kesmek

Rüyada annesini kesmek başarıya ve zafere doymayacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sevinçli bir haber alınacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, büyük rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada annesini kesmek gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor sonuçları olduğu şekilde kabul etmeniz gerekebilir.

Rüyada annemin saçını kesmek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine delalet eder.

Rüyada anneyi kesmek işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada annenin saçını kesmek kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada annesini kesmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına işaret eder.

Rüyada annesinin saçını kesmek şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesinin tırnağını kesmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada annesinin boğazını kesmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada annenin tırnağını kesmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments