Rüyada eşini baygın görmek

Rüyada eşini baygın görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, bazı ortak işlere gireceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada eşini baygın gördüyseniz:

  • Eğer, süregelen bir ilişkiniz varsa eşinizle aranız açılabilir.

Rüyada eşini baygın görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini baygın görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına yorulur.

Rüyada birini baygın görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada baygın olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulur.

Rüyada annesini baygın görmek rahat nefes alınacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Rüyada baygın inek görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına rivayet eder.

Rüyada başkasını baygın görmek doktordan doktora koşturacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine alamet eder.

Rüyada baygınlık geçirmek ona kavuşacağına, bunun sonucunda da pişman olup, tövbe edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments