Rüyada baygınlık geçirmek

Rüyada baygınlık geçirmek kırgınların ve küskünlerin barışacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada baygınlık geçirmek gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada baygınlık geçirmek sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada baygın inek görmek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baygın olduğunu görmek sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını baygın görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine ve bunun doyumsuz hazzını yaşayacağına yorulur.

Rüyada baygın kedi görmek çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine rivayet eder.

Rüyada oğlunu baygın görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına inanılır.

Rüyada kızını baygın görmek iyi halinin kalmayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi baygın görmek ağız tadına kavuşacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments