Rüyada eşine seslenmek

Rüyada eşine seslenmek şansının ve bahtının açık olacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşine seslenmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla paylaşımcı olabilir.

Rüyada eşine seslenmek kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölen birine seslenmek günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine, namının yürüyeceğine inanılır.

Rüyada birilerine seslenmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada isimle seslenmek yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada kardeşine seslenmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek kapanan bütün kapıların açılacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine ismiyle seslenmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments