Rüyada eski sevgiliye seslenmek

Rüyada eski sevgiliye seslenmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, geçim sıkıntısının biteceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, akıllı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye seslenmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada halka seslenmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada babaya seslenmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşine seslenmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına alamet eder.

Rüyada kardeşine seslenmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşuya seslenmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına işarettir.

Rüyada birinin sana seslendiğini duymak bedeninin de iyileşeceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments