Rüyada ölen birine seslenmek

Rüyada ölen birine seslenmek şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birine seslenmek gördüyseniz:

  • Sizi ilgilendiren bazı konular hız kazanabilir veya ilgilenilmesi gereken işler ya da konular söz konusu olabilir.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek belalı kimselerle karşılaşacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin seslendiğini görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine delalettir.

Rüyada babama seslenmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine yorulur.

Rüyada isimle seslenmek hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi anlamda rahatlamaya işaret etmektedir.

Rüyada çocuğa seslenmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü birine seslenmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments