Rüyada eşek dövmek

Rüyada eşek dövmek yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işarettir.

Rüyada eşek dövmek gördüyseniz:

  • Olayların neden istendiği gibi gitmediğini bulmanız, başarılı olmanıza yardım edebilir.

Rüyada eşek dövmek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulur.

Rüyada eşek başı görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına inanılır.

Rüyada ölü eşek görmek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşek ve sıpa görmek ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşeğe bindiğini görmek keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eşek organı görmek kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına alamet eder.

Rüyada yavru eşek görmek sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada eşek gezdirmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sermayenin harcandığına değeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments