Rüyada eşek başı görmek

Rüyada eşek başı görmek gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, can sıkıcı haberler almaya tabir olunur.

Rüyada eşek başı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızla ilgili seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada eşek başı görmek hayırlı haberler getireceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada eşeğe bindiğini görmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, işlerin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşan eşek görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek yavrusu sevmek neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına tabir olunur.

Rüyada eşek dili görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada zayıf eşek görmek parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz eşeğe binmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada eşek ve sıpa görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments