Rüyada erkekle uzanmak

Rüyada erkekle uzanmak sevinç ve sürura, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, kısmetin kapanacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada erkekle uzanmak gördüyseniz:

  • Duygularınız mantıklı karar almanızı engelliyor.

Rüyada erkekle uzanmak uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına inanılır.

Rüyada bir erkekle uzanmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, ters giden işlerin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına uzanmak işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çocuklar gibi şen olacağına inanılır.

Rüyada çimenliğe uzanmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine delalettir.

Rüyada yolda uzanmak işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada koltukta uzanmak deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, her istediğini elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezar üzerine uzanmak ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments