Rüyada kola saat takmak

Rüyada kola saat takmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, şansının yaver gideceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet eder.

Rüyada kola saat takmak gördüyseniz:

  • Yabancılar, yurtdışı bağlantılı ya da eğitmen konumundaki kişiler, uzmanlar v.b çalışma biçiminizle ilgili yorumlar yapabilirler.

Rüyada kola altın saat takmak maddi durum kötü ise zengin olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine alamet eder.

Rüyada kola saat takmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada sağ kola saat takmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada saati kola takmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine işaret eder.

Rüyada kola altın künye takmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada sol kola bilezik takmak çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada kola altın bilezik takmak kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada kola bilezik takmak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments