Rüyada kadın memesine ellemek

Rüyada kadın memesine ellemek kötü gidişe dur denileceğine, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesine ellemek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız eskiden bahsettiğiniz bir plan veya projeyi gerçekleştirmenize yardım edebilir.

Rüyada bir kadının memesini ellemek sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada kadın memesi ellemek eğlenceli ortamlara gireceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesine ellemek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kadının memesini ellemek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının memesini ellemek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yaptığı hataları düzelteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memeye ellemek yeni bir birlikteliğe yelken açılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızın memesini ellemek kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadını ellemek kazancını katbekat arttıracağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments