Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya özel hayatınızı ilgilendiren bir ilişkinin zayıf noktasını keşfedebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek saadetinin yükseleceğine, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek her daim bereketli işler yapacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine delalettir.

Rüyada çocuğun çiş yapmasını görmek kazançsız işler peşinde olmaya, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına delalettir.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, istenmeyen olayların olacağına inanılır.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu çişe tutmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments