Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerin kara geçeceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak hayatın kolaylaşacağına, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa çişini yaptırmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, yarınlara bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek çocuğu görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğa çiş yaptırmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, endişelerini silip atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, işlerine bereket geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuğu çişe tutmak bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek insanlarla arasının iyi olacağına, huzurlu günlerin uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments