Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Eski aşklar moralinizi bozabilir.

Rüyada çocuğu çiş yaptırmak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada bir çocuğun çiş yaptığını görmek başarıların çoğalacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunun çişini yaptığını görmek stresini ve yorgunluğunu atacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun çişini yaptırmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunu çişe tutmak yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna çiş yaptırmak garanti olacak bir yer edineceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunun çiş yaptığını görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğuna çiş yaptırmak çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments