Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor konuların ya da durumların dışında kalmanızda fayda var.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek yeni ev eşyaları alınacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, sevdiklerini de koruyacağına inanılır.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına alamet eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Anonim

Rüyamda başkasının erkek çocuğunun balkondan düştüğünü gormek