Rüyada bi çocuğu kurtarmak

Rüyada bi çocuğu kurtarmak parasının her geçen gün artacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, işlerinin ağırlaşacağına işarettir.

Rüyada bi çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu boğulurken kurtarmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada bir çocuğu ölümden kurtarmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, işlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına delalet eder.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu sudan kurtarmak üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments