Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, kendini yiyip bitireceğine, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Birden fazla yerden geliriniz olabilir ya da birden fazla, parayla ilgili iş yapabilirsiniz.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek kendine olan öz güvenini kaybedeceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, iş hayatında yeni kapılar açılacağına işarettir.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada ruj süren erkek görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments