Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek hayatından çıkaracağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına rivayet eder.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek borçlarının hafifleyeceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ruju silmek kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine delalettir.

Rüyada kırmızı rujlu birini görmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments