Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı rujlu erkek gördüyseniz:

  • Bazı başlangıçlar yapmaktan çekiniyor ya da bazı konuların ağır ilerlemesinden rahatsızlık duyuyor olabilirsiniz.

Rüyada kırmızı rujlu erkek görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı ruj hediye almak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı ruj süren kadın görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj almak işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı inanılır.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Rüyada kendine kırmızı ruj sürmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments