Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, başarıların çoğalacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü gördüyseniz:

  • Bilginizi, yeteneklerinizi, hizmetlerinizi veya fikirlerinizi paylaşarak potansiyeli olan bir kişi üzerinde olumlu etki yaratabilirsiniz.

Rüyada erkeğin ruj sürdüğünü görmek afiyette giden düzeninden olacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin ruj sürdüğünü görmek karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, kasasının daha çok para dolacağına rivayet eder.

Rüyada kendine ruj sürdüğünü görmek çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kırmızı ruj sürdüğünü görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kazancının sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı ruj sürdüğünü görmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına inanılır.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı rujlu görmek bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına rivayet eder.

Rüyada ruj sürmek dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments