Rüyada erkeğin kıçını görmek

Rüyada erkeğin kıçını görmek ortak edineceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin kıçını gördüyseniz:

  • Yanlışlığa yer bırakmamalısınız.

Rüyada erkeğin kıçını görmek hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin kıçını görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına alamet eder.

Rüyada kıçından vurulmak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kıçını görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet eder.

Rüyada tanıdık birinin kıçını görmek ruhsal olarak etkileneceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada kıçını büyük görmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaraların merheminin bulunulacağına rivayet eder.

Rüyada kıçını yıkamak çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına işarettir.

Rüyada kıçını yıkadığını görmek nasiplerini alacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments