Rüyada erkeğin dilini görmek

Rüyada erkeğin dilini görmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, hak yolunu bulacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, maddi gücünün katlanacağına inanılır.

Rüyada erkeğin dilini gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etme çabanız sizi yıpratabilir.

Rüyada erkeğin dilini görmek böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğin dilini görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine inanılır.

Rüyada yılanın dilini kesmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına işarettir.

Rüyada yabancı dil öğrenmek elindeki malların gideceğine, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin dilini kesmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada özür dileyen birini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kendi içindeki gücü keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments