Rüyada dilin büyüdüğünü görmek

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, şanssızlık yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, başarılarının daim olacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, tövbe etmeye, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada dilin büyüdüğünü görmek yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağanın büyüdüğünü görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın büyüdüğünü görmek ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Rüyada küçük bir çocuğun büyüdüğünü görmek bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine işaret eder.

Rüyada büyüden kurtulmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada küçük bebeğin büyüdüğünü görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, karasızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada civcivin büyüdüğünü görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına inanılır.

Rüyada karnının büyüdüğünü görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments