Rüyada dilinin yara olduğunu görmek

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, işinde zarar edeceğine, zayıflayacağına delalettir.

Rüyada dilinin yara olduğunu gördüyseniz:

  • Çıkacağınız yolculuklarda yaratıcı fikirlerinizi kullanma şansı bulabilirsiniz.

Rüyada dili yara görmek kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada dil yarası görmek bir dediğini iki etmeyeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada dilinin yara olduğunu görmek hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuzu dili görmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına işarettir.

Rüyada sağır dilsiz birinin konuştuğunu görmek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada dil koptuğunu görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada kuran dili görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada dili şişmek ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments