Rüyada enişteyi görmek

Rüyada enişteyi görmek moralinin yerine geleceğine, çaresizleşeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, üzgün olacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Rüyada enişteyi gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren bir konu beklenmedik bir şekilde lehinize gelişme gösterebilir.

Rüyada ölen enişte görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına yorulur.

Rüyada enişteyle beraber olmak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada enişteyle sevgili olmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına inanılır.

Rüyada eniştenin elini öpmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına yorulur.

Rüyada eniştesiyle evlendiğini görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Rüyada enişteyi görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada ablasını ve eniştesini görmek atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, alacaklarını tahsil edeceğine rivayet eder.

Rüyada enişteyle tartışmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments