Rüyada enişteyle sevgili olmak

Rüyada enişteyle sevgili olmak yakın çevresine fikir danışacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, ihanete uğrayacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada enişteyle sevgili olmak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Rüyada enişteyle sevgili olmak mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada abla ve enişteyi görmek çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada enişteyi öpmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına tabir olunur.

Rüyada enişteyle konuşmak rahata ereceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eniştenin hasta olduğunu görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eniştenin öldüğünü görmek ondan şifa göreceğine, güç alacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada enişte dövmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada eniştesiyle kavga etmek yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments